Golf i OS i Rio 2016

Just nu pågår OS i golf i Rio! Det är i skrivande stund söndag den 14 augusti, och tre av fyra rundor är spelare på The Olympic Golf Course utanför Rio de Janeiro i Brasilien. Det första OS-guldet på över 100 år ska återigen delas ut i sporten golf, som faktiskt var en gren i OS för en herrans massa år sedan. Hur går det då för våra svenskar? Jodå, riktigt bra än så länge. Henrik Stenson ligger bara ett slag efter sin kompis, granne och tillika golfproffset Justin Rose från Storbritannien. Stenson har spelat mycket stabilt de första tre rundorna medan Justin överraskade rejält just på den tredje rundan då han gick om alla och tog sig upp i ledning. Vårt andra svenska medaljhopp, David Lingmerth, ligger delad fyra och är alltså även han riktigt bra med i striden om medaljerna! Riktigt roligt med andra ord!

os rio golf 2016

Golf betting på OS i Rio 2016

Vill du betta på golf i OS i Rio och sätta en penga på en segrare inför sista dagens spel idag söndag 14 augusti? Då kan vi rekommendera någon av Sveriges bästa golf-betting-sajter som du ser i tabellen nedan. Klicka dig in till ett av sajterna och ta del av en generös betting bonus när du skapar ditt spelkonto första gången!

Betting-sajt Golf Bonus
bethard golf Upp till 1000 kr Hämta Bonus
betsafe Upp till 1000 kr Hämta Bonus
mobilbet logo Upp till 1000 kr Hämta Bonus
paf logo Upp till 100 kr Hämta Bonus
comeon logo Upp till 400 kr Hämta Bonus

Vi får så klart hoppas att svenskarna håller uppe sitt storspelande så att vi kan ta en historisk medalj inom golf i OS, det vore ju så klart riktigt roligt och mycket bra för sporten dessutom! Som du säkert vet så är det ju många storspelare som valt att inte ställa upp i OS. Bland andra är det Rory McIlroy, Dustin Johnson, Jordan Speith och Jason Day. Av den anledningen är ju chanserna dessutom lite lite större att det kan bli just en svensk medalj, så håll nu tummarna! Heja Sverige!

Kommentera

Copyright © 2016. Alla rättigheter förbehålls - GolfBetting.se