Golf Odds

Letar du efter golf odds och webbplatser där man kan spela och betta på golf? Då har du kommit helt rätt. Golf Betting är Sveriges enda sajt som fokuserar på att guida och hjälpa spelarna att få ut det mest möjliga av spel på golf på nätet i Sverige. Golf odds är nästan alltid väldigt fördelaktiga oavsett vad man spelar och satsar på inom golf betting.

Vad är Golf Odds?

golf oddsGolf odds är ett mått på hur stor sannolikhet det är att ett visst utfall inträffar under en golftävling. Ett golf odds kan till exempel vara 7.60 gånger pengarna om en storspelare vinner en viss tävling. Satsar man då 100kr och denne spelare vinner så får man i detta exempel 760kr tillbaka (7.60*100kr = 760kr). Om man vill satsa på att en annan spelare som kanske inte toppar världsrankingen går ut som segrare ur en golftävling så kan golf oddsen vara mycket större än så, exempelvis 95 gånger pengarna. I det fallet skulle man med 100kr satsade vinna hela 9500kr istället!

Vad är Live Odds?

Man kan också satsa på Live Odds inom golf betting vilket innebär att man satsar pengar på en tävling eller ett scenario under en pågående golftävling. I Live Odds så rör sig dessa golf odds upp och ner mycket mer med tiden eftersom resultatet i tävlingen och andra förutsättningar hela tiden är i förändring. Leder en golfspelare och tävlingen snart är slut så kommer golf oddsen att vara ganska låga. Gör denna spelaren bort sig i slutet på tävlingen och plötsligt ligger på 10e plats så kommer golf oddsen att denna spelare vinner bli mycket högre direkt. Detta är själva tjusningen med Live Odds, att man kan titta på golf och skapa sig en bild av formen och ställningarna i realtid innan man lägger in ett bett.

odds golfLetar du efter Sveriges bästa Golf Odds?

Här på Golfbetting.se har vi stenkoll på vilka svenska bettingsajter som ger dig mest fördelaktiga golf odds. Sveriges Topp 3 golf betting sajter enligt oss är Mobilbet, Paf och ComeOn. Dessa sajter har ett starkt fokus på golf och betting på golf och du kan spela i en säker och härlig miljö tillsammans med tusentals andra svenska golfälskare! Skapar du ett spelkonto på något av dessa golf betting –sajter så få du förutom bästa golf odds även väldigt generösa välkomstbonusar. Prova att spela på golf redan idag!

LISTA Topp 5 golfsajter

Betting-sajt Golf Bonus
bethard golf Upp till 1000 kr Hämta Bonus
betsafe Upp till 1000 kr Hämta Bonus
mobilbet logo Upp till 1000 kr Hämta Bonus
paf logo Upp till 100 kr Hämta Bonus
comeon logo Upp till 400 kr Hämta Bonus
Copyright © 2016. Alla rättigheter förbehålls - GolfBetting.se