Cobra F-MAX Superlite-klubbor

Klubbtillverkaren Cobra har presenterat sina senaste F-MAX Superlite Drivers, Fairways, Hybrider och Järnklubbor – deras lättaste klubbor någonsin som riktar sig till golfare med måttlig svinghastighet.

Tillgängliga från och med den 5 oktober 2018, bygger denna serie på den framgångsrika F-Max serien från 2017 och är deras lättaste klubbor hittills – riktat till golfare med måttliga svinghastigheter.

Cobra F-MAX Superlite Drivers & Fairways

De nya F-MAX för både män och kvinnor är betydligt lättare överallt, vilket ger mer klubbhastighet, avstånd och enklare slag än någonsin tidigare.

cobra

Cobra F-MAX Superlite Driver

COBRA  F-MAX Superlite-drivers är omarbetade med ett 6-grams lättare klubbhuvud, samtidigt som en MOI på över 5000 hålls för att leverera COBRAs lättaste vikt utan att offra stabilitet och precision.

Drivern har också en 5-grams lättare axel och en 7-grams lättare greppkonstruktion; vilket ger 18 gram i viktbesparing och medför en totalvikt på till 287 gram. Denna lätta teknik och mönster kombineras för att säkerställa snabbast klubb-och bollhastighet för låga svinghastigheter.

Cobra F-MAX Superlite Fairways

COBRAs nya F-MAX Superlight Fairways har samma innovativa, viktbesparande egenskaper och spelförbättrande fördelar som drivern; men har en låg profil, ytlig design med rostfritt stål  för att öka bollhastigheten och skicka bollen över en mängd olika torvförhållanden.

Cobra F-MAX Superlite Järn & Hybrid-klubbor

Cobras F-MAX Superlite-järnklubbor och hybrider är de lättaste, enklaste klubborna i företagets historia. 2018 F-MAX män och kvinnors Superlite järnklubbor och hybrider har otroligt lätt teknik och design som ger mer klubbhastighet, avstånd och enklare lansering av bollen än någonsin tidigare.

Cobra F-MAX Superlite Järnklubbor

COBRA F-MAX Superlite Irons har ett omarbetat klubbhuvud som är 4 gram lättare och upprätthåller samma höga MOI, vilket ger optimerad precision och stabilitet. En 5-grams lättare axel och ett 7-gram lättare greppdesign resulterar i hela 16 gram i viktbesparingar; vilket garanterar den snabbaste klubb- och bollhastigheten för golfare med måttliga svänghastigheter.

Genom att bygga på framgången med vår ursprungliga F-MAX design, har vi återinfört Superlite för att vara våra lättaste, snabbaste och mest förlåtande klubbor någonsin. Alla spelare med måttlig svänghastighet kommer att dra nytta av designinnovationerna i denna produktlinje –  Tom Olsavsky, Vice President för FoU för COBRA Golf.

Cobra F-MAX Superlite Hybrid-klubbor

Cobras män och kvinnors F-MAX Superlite Hybrids som finns i  hybrid-set är också tillgängliga att köpa som fristående alternativ. F-MAX Superlite Hybrids använder COBRA: s ljusaste klubbhuvud, grepp och axeldesign.

Copyright © 2016. Alla rättigheter förbehålls - GolfBetting.se