Big Max Golfbags för 2018

Big Max Golf visade under slutet på förra året sin nya golfbags-serie för golfbranschen. European Golf Trolley och golfbag-giganterna expanderar årligen sitt sortiment; vilket ger nya och exklusiva produkter på marknaden. Sedan Big Max flyttade in på den amerikanska marknaden 2014, kan deras vagnar och utbud av stativ och korgväskor ses på golfbanor över hela världen.

Big Max Omnämnda i GolfDigest

Golfgeardirect.co.uk var en av de ursprungliga återförsäljarna av golfprodukter, som hade produkten i lager – både i butik och online. Det har varit en fantastisk resa för varumärket som har sett flera ”Editors Choice” utmärkelser från GolfDigest magazine – verkligen ett prestigefyllt pris i denna bransch.

I spetsen under 2018

Under 2018 kommer Big Max utan tvekan att fortsätta att vara i spetsen för golfbags-design. Tillägget av två nya modeller som bygger på 2016-serien; kommer Big Max också att lansera en ny väska i kategori”; Drop-Stop. Det nya systemet med fina sömmar, tillsammans med högkvalitativa delar, garanterar att din Golfväska kommer att vara 100% vattentät.

Designarna uppnådde Drop-Stop-System genom att använda ett vattentätt tyg med förseglade sömmar. Detta tillfogas med vattentäta dragkedjor (speciellt utformade i Japan), vilket ger en väldigt pålitlig golfbag när du är ute på banan i regn och rusk.

BIG MAX Aqua Hybrid

Den här nya Aqua Hybrid-bagen kombinerar både korg- och stativpås-teknik.

Under många år skulle stående väskor ligga i en halvstabil position på golfvagnen; men om du har provat detta vet du att de är benägna att vrida och vända sig.  Lyckligtvis kom Big Max med en lösning på problemet i Aqua Hybrid-designen.

Med en nätt vikt på bara 2,3 kg har Aqua Hybrid en unik platt bas och benlås för att säkra din väska. Se till att passformen passar perfekt. Väskan innehåller också 7 vattentäta fickor, 14-vägs ”divider” och ett dubbelt band; alla fördelar som kommer med med en korgbag, och samtidigten elegant lättviktig ställbag. Aqua Hybrid kommer finnas i detaljhandeln för ca 2500 kronor och kommer att finnas tillgänglig i 10 olika färger.


BIG MAX Aqua Sport 2

Aqua Sport 2 har en 14-vägs, 9,5-tums organiseringsplatta, full längds-delare, 7 rymliga fickor, bra för putter och väger bara bara 2,4 kg.

Big Max Aqua Sport 2 innehåller en klar regnkåpa med dubbla dragkedjor för enkel åtkomst från båda sidor.

Aqua Sport 2 kommer att kosta ca 2400 kronor och kommer att finnas tillgängligt i följande färger:

Svart / Silver, Charcoal / Svart / Röd, Silver / Svart / Kobolt, Gul / Svart / Silver, Röd / Svart / Silver, Marin / Svart / Silver, Bensin / Orange / Svart, Vit / Svart / Orange, Charcoal / Fuchsia

Copyright © 2016. Alla rättigheter förbehålls - GolfBetting.se