Betta på US Open i golf – inte långt kvar!

us open 2016 golfDet är inte långt kvar till en av golfårets absoluta höjdpunkter. Den 16 – 19 juni 2016 går nämligen årets US Open av stapeln, en av golfvärldens största tävlingar och även en av de fyra Majors på PGA touren. US Open spelas i år på Oakmont Country Club i Plum Pennsylvania (utanför Pittsburgh i nordöstra USA). I potten finns förutom en fantastisk ära också totalt 10 000 000 dollar att vinna, och detta blir den 116:e tävlingen i upplagan av US Open. Kanske finns det lite pengar att hämta för dig också i denna tävling? Betta på golf och upplev hur spänningen fördubblas medan du tittar! Du kan spela på golf hos någon av Sveriges tre dedikerade golf betting -sajter genom att klicka nedan:

Betting-sajt Golf Bonus
bethard golf Upp till 1000 kr Hämta Bonus
betsafe Upp till 1000 kr Hämta Bonus
mobilbet logo Upp till 1000 kr Hämta Bonus

us open golfFörra året vann Jordan Spieth US Open, år 2014 vann tysken Martin Kaymer, år 2013 vann Justin Rose, 2012 vann Webb Simpson och 2011 vann Rory McIlroy. Hur är det då med Stensons form? Han är ju på gång att spela Nordea Masters kommande helg på Bro Hof Slott så vi får se hur formen sitter då. Förhoppningsvis kan han vara med och strida om segern. Efter det väntas också OS senare i år, för första gången med golf som sport. Stenson är uttagen som en av svenskarna och har sagt att han är extremt förväntansfull och taggad inför OS. Det kommer finnas många bra och roliga möjligheter att betta på golf under OS så missa inte att besöka oss när det är närmre till OS så ska vi berätta mer om hur du får ut mesta möjliga av att spel på golf under OS 2016.

Vi har alltså en rad spännande tävlingar att se fram emot nu närmsta veckorna och där man absolut kan satsa några kronor på Odds eller Live Odds i golf för att göra PGA-tävlingarna ännu mer spännande. Först ut är Nordea Masters  2- 5 juni och nästa stora tävling blir som sagt US Open som spelas 16 – 19 juni. Missa inte detta!

 

Kommentera

Copyright © 2016. Alla rättigheter förbehålls - GolfBetting.se